Вече съвсем официално Илон Мъск е собственик на Twitter и сега

...
Вече съвсем официално Илон Мъск е собственик на Twitter и сега
Коментари Харесай

Ще превърне ли Илон Мъск Twitter в подобие на OnlyFans

Вече напълно официално Илон Мъск е притежател на Twitter и в този момент всички чакат милиардерът да стартира с огромните промени в обществената мрежа.
 Илон Мъск, Twitter и новината, че милиардерът към този момент публично е новият притежател на обществената мрежа
Как завърши сагата на Илон Мъск с Twitter

“Птицата е освободена ”

Има клюки, че предстоят съкращения, с които Мъск цели да понижи разноските на компанията. Има и други, съгласно които той ще предприеме нещо много друго като метод, с цел да вкара още пари в компанията.

Twitter все още е единствената обществена мрежа, която разрешава публикуването на фотоси и видеа, които по-принцип са 18+. И Илон Мъск счита да стартира да изкарва пари от цялото това нещо, разработвайки проект, наподобяващ на OnlyFans.
 Снимка 593260

От The Washington Post настояват, че са се добрали до вътрешен имейл, в който се твърди, че когато основател на наличие в обществената мрежа разгласява видео, то той може да направи стената си платена. И по този метод единствено хората, които имат намерение да платят, ще могат да го виждат.
 Илон Мъск, Стивън Кинг, покупката и измененията в Twitter и кое ядоса писателя
Илон Мъск против Краля на ужаса

Промените в Twitter ядосаха Стивън Кинг

И това извънредно доста припомня на OnlyFans. Според The Daily Mail, все още цели 13% от споделяното наличие в Twitter е с порнографска устременост, което прави концепцията на Мъск да го монетизира много разумна, написа DMARGE.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР